tisdag 17 september 2013

Antelope Park kitchen promo



För er som har undrat om hur maten var på Antelope Park. Ja ni ser själva! Fantastisk! Det var exakt lika mysigt som det ser ut också!
Något som facinerade mig mycket var hur de kunde lära sig namnen på oss volontärer. Det kom ju nya varje vecka. Men ändå kunde man mötas med ett "good morning Michaela, how are you today". Underbara människor! Saknar <3


4 kommentarer:

  1. kom hem från AP idag och hitta din blogg via GoXplore och efter denna film längtar jag redan tillbaka :( de är verkligen helt underbara där nere och som du säger helt otroligt att de kan lära sig alla namn och att de alltid är så glada och trevliga!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår verkligen det!! Kan inget annat än anta att du haft det fantastiskt! Vill också bara tillbaka. Kan knappt föreställa mig hur stora the S's har blivit nu med!

      Radera
  2. Hej, jag skulle vilja fråga dig lite om arbetet på projektet du var på i zimbabwe :) jag har själv gjort liknande men är intresserad av att kanske hjälpa till på lion breeding, har du någon mail där jag kan ställa mina frågor? :)
    /Beatrice

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Du får jättegärna maila mig på michaelap@live.se :)

      Radera